Aleksa Grej (©CEV)
Aleksa Grej (©CEV)

Kanađanka koja je uzela MVP priznanje u Italiji stiže kod Tijane Bošković

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.06.23. | 17:01

Aleksa Grej novo pojačanje turskog Ezačibašija

Da nije imao pravog džokera na klupi Danijele Santareli, pitanje je kako bi se završilo prvenstvo Italije... U odlučujućoj utakmici kada nije sve išlo po njegovom planu poslao je na teren Aleksu Grej, a ona je celom svetu pokazala da zaslužuje više da igra. Prikazala je sjajnu patriju i dovela Koneljano do pobede u majstorici protiv Vero Volej Milana.

Ne samo da je njen tim stigao do trofeja, nego je i Grej u moru vrhunskih igračica došla do MVP nagrade. Ta sjajna utakmica je ujedno bila i poslednja za Kanađanku u dresu Koneljana. Od naredne sezone u njenim partijama moći će da uživaju navijači u Turskoj, jer je potpisala ugovor sa Ezačibašijem.

Izabrane vesti

Zajedno sa Tijanom Bošković trebalo bi da bude velika napadačka snaga... Danas je turski klub i zvanično objavio da Kanađanka dolazi, a uskoro se očekuje i da potvrde transfer Jovane Stevanović, koja takođe stiže iz Italije.

Aleksa Grej igra na poziciji primača servisa, rođena je 1994. godine i visoka 185 centimetara. Trenutno je sa reprezentacijom Kanade, koja učestvuje na prvom turniru Lige nacija u Antaliji.

Već u prvom izdanju je turskoj publici bilo jasno o kakvoj se igračici radi. Ona je u porazu Kanade od Poljske (2:3) nanizala čak 37 poena.



tagovi

EzačibašiOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara